Navigation Menu

first photoshops - superman outfit


 
 
top h&m / maxi skirt primark / shoes converse / bandana primark / bag rockhouse.se

Al een tijdje heb ik photoshop op m'n laptop staan (een oude versie), maar ik heb nog niet echt de tijd genomen om uit te vogelen hoe het allemaal werkt. Vandaag besloot ik om het gewoon maar eens te proberen en deze foto's zijn eruit gerold! Ik denk dat ik in de toekomst misschien toch wel iets met fotografie wil gaan doen, dus dan is het wel zo handig om te weten hoe dit soort dingen werken, haha! Weten jullie toevallig handige websites, blogs of youtubers met photoshop tutorials?

10 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je ook Photoshop hebt op je laptop! Ik ben dol op Photoshop en kan echt niet meer zonder. Ik vind de Photoshop Actions heel fijn voor foto's bewerken... heb niet echt een tutorial maar kun je vinden onder Window en dan Actions en daar kun je allerlei Actions installeren. Als je dat wilt doen heb je je actions venster al open staan en klik je op het kleine pijltje rechtsboven van het venster en kijk in de lijst naar "Load actions..." Werkt echt top. Perfecte Photoshop actions vind je op http://www.deviantart.com/resources/applications/psactions/. :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit! En mooie foto's. Het is nog aardig goed gelukt als je photoshop nu voor de eerste keer gebruikte! Zelf gebruik ik altijd photofiltre maar ik ben nog wel van plan om in de zomervakantie photoshop te downloaden en er dan rustig even de tijd er voor te nemen om alles uit te vogelen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fotografille.nl heeft heel veel tutorials!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe outfit en foto's! Ik probeer nu ook photoshop een beetje uit te vogelen en youtube is daar heel handig bij. :))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een super gave outfit weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie outfit! Staat heel leuk
    de persoon die mijn foto's trekt, bewerkt zo ook altijd ineens, zelf heb ik daar ook echt geen verstand van. Maar je vindt wel redelijk wat tutorials op youtube denk ik

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuke outfit en foto's! Ik heb vroeger met photoshop gewerkt, maar ik heb het al tijden niet meer op mijn laptop staan. Ik zou het ook eens opnieuw moeten installeren :)

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supergave plek om foto's te maken zeg! Ik bewerk de laatste tijd echt alleen nog maar met photoshop, ik kan me geen ander programma meer voorstellen, of uberhaupt het hele bewerken overslaan. Ik vind photoshop zó fijn, sinds dat ik (zoals maris al een beetje uitlegt) actions heb uitgevonden vind ik het bewerken nog 10 keer zo leuk. Heeeeel veel oefenen werkt! Ik heb helaas geen sites voor tips, maar ik denk dat ik binnenkort wel zoiets ga doen op mijn eigen blog. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk bewerkt! En mooie outfit ook en foto's! Ben als meer aan het uitproberen met photoshop! Ben er gek op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw heel mooi bewerkt, ik vind die eerste foto echt super mooi! Echt een buitenlands effect hebben jouw foto's haha love that. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡