Navigation Menu

happiness



Gisteren kocht ik dit prachtige fotografie tijdschrift voor dertien euro bij de AH. Er staan enorm handige tips in en prachtige foto's. Heel veel inspiratie en heel veel simpele dingetjes die ik stiekem nog niet wist haha. Binnenkort ga ik denk ik ook nog de Photoshop-variant aanschaffen! Daar ben ik ook wel weer even zoet mee hihi. Ook heb ik me weer een paar uur kunnen vermaken met blogger: ik heb namelijk weer een nieuwe lay-out! Ik wilde zo'n vaste sidebar al heel lang, en heb het al eens eerder gehad, maar toen kreeg ik 'm niet goed geplaatst. Heel gek, maar nu doet ie het eindelijk en ik ben er super blij mee! Oh ja, en m'n scriptie is goedgekeurd, dus ik mag op afstudeerzitting!! En we kochten we gisteren ook nog deze heeerlijke exotische vruchten! Does it get any better? ❤

15 opmerkingen:

 1. Wat goed nieuws allemaal Michelle! Ik vind je sidebar heel mooi zo. Een fotografie tijdschrift klinkt perfect, maar een photoshop variant klinkt nóg beter. Wat fijn dat je scriptie is goedgekeurd, ik hoor altijd van veel mensen dat er zóveel tijd zit in zo'n scriptie, ik moet er straks ook een gaan maken als ik HBO ga doen.. haha! And yes, it's getting any better, want we gaan naar het concert over een maandje en een paar dagen! Ik heb er super veel zin in, hoop je dan ook beter te leren kennen :)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nieuwe layout is erg mooi! En gefeliciteerd met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yaaaaay eindelijk je vaste sidebar, ik weet hoe graag je dat altijd wilde :) Wat een prachtige foto's joh, wauwuwauwuw. Ik krijg echt zin in de exotische vruchtjes, nom. Wat fijn dat je scriptie is goedgekeurd, zal vast veel last van je schouders af zijn gevallen! Nu lees ik de comment van Bo ook meteen (hey, multitasken) en wat tof dat jullie samen naar 1D gaan (tenminste, ik denk dat dat het is haha!), hopelijk komen jullie elkaar beter te leren kennen! Ennuh, ik wil een foto zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie layout! En fotografieboek lijkt me ook heel erg leuk (: Wat een lekkere vruchten!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je foto's zien er prachtig uit!
  En ik vind je nieuwe layout er leuk uit zien, zo'n vaste sidebar is handig. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke lay out! Ik weet alleen nu niet of er nog meer tekst is na je Bloglovin' button dat is het enige nadeel van een vaste sidebar voor een 13 inch" macbook, haha. Verder vind ik hem heel tof en je header ook en je lettertype is weer fijn leesbaar! :) Super dat je door bent naar je afstudeerzitting! You can do it! Ik moet nog even 1,5 week zwoegen, haha. Spannenddd... eerste ronde heb ik ook al binnen, yaay! Mooie foto's ook zeg, die exotische fruiten zien er heerlijk uit, jammer dat ik het niet kan eten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me een erg handig boek.! de foto's zijn erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, je layout is zó mooi! Ik ben erg benieuwd naar dat boek! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat en goed nieuws! En wat ziet het tijdschrift er mooi uit zeg, bomvol inspiratie geloof ik zo. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allemaal goed nieuws en leuke dingen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie layout! Lekker clean :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je scriptie! Ik vind je nieuwe lay-out (en deze foto's) heel tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡