Navigation Menu

påsk i maglasäte och lyckan på torsdag

Hiiii, daar ben ik maar weer eens. En wat ben ik weer slim bezig de laatste tijd! Vorig weekend ben ik eindelijk nog een keertje bij Esther langs geweest. Het was immers Pasen, dus dat was wel gezellig! Waar ik me ook erg op verheugde, was om eindelijk weer foto's te kunnen maken van de prachtige Zweedse natuur. Nou, jullie raden het vast al.. Ik was m'n camera dus vergeten mee te nemen! Gelukkig heeft Esther zelf bijna dezelfde camera als ik, dus ik ben toch nog een middagje lekker naar buiten kunnen gaan om foto's te maken!

Esthers huisje, nog helemaal omringd door sneeuw! 


Pepe en Milo aan het voetballen in het zonnetje. 


Verborgen plekjes een paar meter verderop. Wat stom dat ik die nooit eerder heb ontdekt!


Ik vind dit dus zó heerlijk he.


Genieten :)

Verborgen sneeuwpaadjes.


Hier wil ik elke dag wel hardlopen.

Oké, het was een doodlopende weg, maar dat maakte verder ook niets uit. Aan het einde van de weg lagen een paar huisjes, waarschijnlijk vakantiehuisjes, gelegen aan een meertje. Wauw, jaloezie hihi. 


En het zonnetje scheen eindelijk!! Kortom een perfecte middag :)

Maar goed, dat is allemaal alweer een week geleden. Inmiddels heb ik alweer behoorlijk domme dingen gedaan. Donderdag was de blondste dag die tot nu toe heb gehad en omdat 'ie zó blond was, zal ik het natuurlijk even met jullie delen: Ik werd wakker, stond er opeens een brandblusser in m'n kamer (aan het einde van de dag begreep ik ook ineens waarom). Gek, want ik wist honderd procent zeker dat ik m'n kamer had afgesloten en de deur was nog steeds op slot. Ik had m'n sleutels gewoon in de keuken laten liggen, dus iemand had doodleuk midden in de nacht een brandblusser in m'n kamer gezet. Vervolgens ging ik de was doen: wasmiddel kwijt, sleutel kwijt... Nou, dat viel nog wel mee. Vervolgens ging ik naar de winkel, kwam ik er aan de kassa achter dat ik m'n pinpas was vergeten. Dus snel terug naar huis om die pinpas te halen en ondertussen sprong een spaak van m'n fiets kapot. Nou, bleek dus dat ik de pinpas gezellig had meegewassen met m'n kleding. Dus weer terug naar de winkel in de hoop dat 'ie het nog zou doen, maar helaas... Helemaal in paniek, dus weer terug naar huis om wat geld van iemand te lenen, want ja, m'n boodschappen stonden inmiddels al een halfuur lang bij de kassa... Dus voor de derde keer terug naar de winkel om eindelijk m'n boodschapen betalen. Daarna ging ik hardlopen op de atletiekbaan hier in de buurt. Na twee minuten kwamen er steeds meer mensen, bleek er dus training te zijn. Dus ik liep daar gezellig tussen, terwijl ik ondertussen zo'n twintig rare blikken kreeg toegeworpen. Oké, tijd om naar huis te gaan en te koken. Koken. Misschien dat ik in het vervolg toch de afzuigkap aan moet zetten, want na een halfuurtje ging opeens het brandalarm in heel Krusbäret af. Oeps... Daar waren de brandweermannen niet zo blij mee. Vooral niet toen het alarm twee uur later nog een keer af ging (maar dat was ik gelukkig niet haha). Nou, de volgende ochtend heb ik m'n hand nog verbrand en m'n brood door de koken gegooid, maar dat was het dan ook wel zo'n beetje. Knotsgekke donderdag ;)

Afgelopen vrijdag ben ik trouwens op een heel coole plek geweest, waar ik samen met een paar anderen ook weer mooie foto's heb gemaakt! Deze zal ik binnenkort wel een keertje laten zien, want het is voor nu wel weer even genoeg geweest, hihi. Het is in ieder geval nog steeds hartstikke genieten hier in Halmstad en ik hoop dat jullie dat in Nederland ook doen! :)

Heel veel liefs!!

5 opmerkingen:

 1. Erg mooie en leuke foto's! Zo te zien geniet je volop in Zweden! Lijkt me echt een prachtig land en ohh, dat meertje! Lijkt me heerlijk om daar in de zomer aan het water te liggen en lekker zwemmen hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's. Wat is het daar mooi zeg. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis Zweden! Wat een mooie foto's :) Inderdaad knotsgekke donderdag, maar wel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en de natuur <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡