Navigation Menu

danska fallen

Hällö lezertjes! Sorry, maar ik ben ééén groot drama wat betreft bloggen haha. Papa is inmiddels alweer een hele tijd naar huis (hij is zelfs een dag eerder naar huis gegaan, vanwege het "slechte" weer... jullie Nederlanders zijn ook niets gewend he!) en inmiddels is mama gisteren alweer aangekomen! Nu ben ik dus gezellig samen met mama bij Esther en morgen gaan we met z'n drietjes naar Halmstad. Wat o.a. op het programma staat morgen is bbq'en bij de watervallen! Daar ben ik ook met papa geweest en het was práchtig! Hieronder zien jullie de fotootjes van de watervallen! (Dit was overigens op dezelfde dag als Grötvik, m'n vorige post, van anderhalve week geleden haha, oeps). 

Na een paar minuutjes lopen, konden we het water al van afstand horen! En daar waren ze dan, hihi.


Oké, zo héél hoog zijn ze niet, maar het was wel prachtig om te zien en de omgeving is ook schitterend :)


Zoals hier! We liepen een stuk verder door, via een smal pad omhoog en toen kwamen we hier uit. De zon scheen prachtig door de hoge bomen, waardoor er een super mooie groene gloed tevoorschijn kwam. Wauw, dat was echt gigantisch mooi. Jammer dat dit niet zo goed te zien is op de foto..


En hier mag in de zomer (of winter, as you want!) lekker gezwommen worden, hihi. Dat gaan we dus ook sowieso doen zodra het weer ietsje beter is!!


Ik ga niets meer zeggen of beloven wat betreft bloggen, want dat maakt het volgens mij alleen maar erger hihi. Ik wens jullie in ieder geval nog een héél fijn weekend! Natti natti :) 

3 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie ♡