Navigation Menu

the only failure is never to try


Nu ik begonnen ben met stage, is het iets lastiger om te bloggen. Ik ben pas thuis als het donker is, dus ik weet nog niet precies hoe ik dit ga doen met fotograferen. Nu is het eindelijk weekend en heb ik geen inspiratie.. Heel veel tumblr'en dus! Hierboven zien jullie een stukje van mijn tumblr. Hebben jullie misschien een verzoekje of iets dat jullie graag zouden willen zien/lezen? :)

14 opmerkingen:

 1. Vervelend dat je niet zoveel inspiratie hebt :(
  Misschien kan je wat detail foto's binnenshuis maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb precies hetzelfde! In combinatie met mijn stage is het nog moeilijk om te kunnen fotograferen. Ik ga jou tumblr pagina eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga je tumblr is bekijken! Hihi

  www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je stage!
  Misschien kun je in het weekend extra veel foto's maken, of in je pauze op stage een college lief aankijken? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van tumblr, het geeft me altijd zo veel inspiratie voor alles <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aw, jammer dat je nu niet meer zoveel tijd hebt om te bloggen door stage! Ik had dit ook, maar daarom ging ik alleen in het weekend voor de rest van de week schrijven en het is me eigenlijk altijd wel gelukt, al had ik soms geen zin haha! Superleuk dat je ook tumblr hebt, ik ga je gelijk volgen, i love tumblr!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk je tumblr!! Ik vind altijd je receptjes erg leuk!!
  X Suzette
  www.stylishwithsuus.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohgod ik heb precies hetzelfde probleem. Ik zit nu 4 keer tot half 5 (ja, er mag gehuild worden!!!!) en dat gaat zo niet handig in combinatie met foto's maken. Om half 5 is het nog wel redelijk licht maar niet goed genoeg voor een mooie foto, of een video opnemen. Mweeeeh, ik moet ook heel goed gaan plannen en kan nu alleen nog op dinsdag en zondag goede foto's maken. Je tumblr ga ik trouwens meteen even volgen, love rebloggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tumblr Love it! Jah das idd lastig met fotos maken enz..Inspiratie is altijd leuk om te zien! en misschien weekends veel fotos maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien blogideeen die opkomen meteen opschrijven? Dan heb je in t weekend een lijstje die je kan afwerken met ideeën.

  Succes met je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Misschien inspiratie opschrijven (notitieboekjes zijn zó handig), in het weekend fotograferen en alvast als concept opslaan? En - wow - je Tumblr is zo tof! Ik volg je nu op Tumblr. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer zeg, maar ik snap precies wat je bedoelt. Ik ben ook elke dag laat thuis. Zelfs in het weekend heb ik eigenlijk geen tijd om foto's te maken, doordat ik zo veel werk. En ik vind het toch wel belangrijk om goede foto's te hebben. Mweh, ik ga misschien toch eens proberen veel foto's vooruit te schieten..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat je nu weinig tijd hebt! Misschien kun je een keer een kleine update schrijven over hoe het gaat op je stage haha. Als dat leuk is om te lezen, ik heb vaak ook geen tijd om foto's te maken of ik heb geen inspiratie. Heel irritant... Dus ik begrijp je helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡