Navigation Menu

semester - vakantie - holidays!

Hej hej allihopa! Vanochtend ging de wekker om 5:45 uur, want rond half acht zouden mama en  de broertjes landen in Kopenhagen. Het begon al met een vroeg smsje rond zes uur "we zijn later". Oké, lekker duidelijk, haha. Bleek dus dat ze het vliegtuig hadden gemist! Dus vlogen ze eerst naar Göteborg (<3) om vervolgens vanuit daar naar een tweede vliegtuig naar Kopenhagen te nemen. Dus Pepe en ik gezellig drie uur langer wachten op het vliegveld. Best balen als je er expres zo vroeg voor bent opgestaan...Nouja, het was dan ook lang niet meer zo erg zodra we onze Nederlandse vlaggetjes wisten te scoren en ik na een klein uurtje eindelijk Kyan heen en weer zag rennen in de gangen! Hihi, heerlijk om weer samen te zijn na al die maanden! Nu is het dus nog even twee weekjes volop genieten hier in Zweden. Over exact twee weken zijn we namelijk geland in Düsseldorf en is het écht afgelopen. Gek, maar aan alles komt een einde. Nu is het tijd voor een heerlijke twee weekjes vakantie!! En daarvan ga ik jullie uiteraard op de hoogte houden! Nog een fijn weekend en heel veel liefs!

4 opmerkingen:

 1. Wat een lieve foto's! Ik geloof dat Kyan jouw vriendje is? Superlief :) Geniet er nog maar lekker van, voor je het weet is het zo weer voorbij! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O mijn god nee hahaha die linker is Dennis en dat is m'n oudste broertje. Die daarnaast is m'n neefje Pepe uit Zweden en helemaal rechts is Kyan, m'n jongste broertje! Maar dankjewel, zullen we zeker doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi kon het niet zo goed uit de tekst halen :D gelukkig kun je er om lachen hahaha :P

   Verwijderen
 3. Wat een lieve foto's :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡