Navigation Menu

känn ingen sorg för mig göteborg - del två.

Haga, het oude stadsdeel van Göteborg. Heerlijkheid ten top! Wat was het hier gezellig zeg. Allemaal kleine, smalle straatjes omringd door de mooiste hooghuizen en allerlei leuke kleine winkeltjes. 


Skansen Kronan. Dit zagen we vanuit Haga liggen, bovenop een berg. Deze zijn we dus meteen gaan beklimmen. Best een zware klim, maar dat was het ook meer dan waard!!


Want dit was het uitzicht dat je vanaf de berg had! Je kon over heel de stad kijken, wat echt heel erg mooi was met alle rode- en groene daken van Göteborg. Ik moest meteen aan Karlsson denken hihi. 


En we hadden toch wel zeer goede dagen uitgekozen om naar Göteborg te gaan, want de bloesem was er volop en de laatste dag zelfs op veel plekken alweer weg. Perfecte timing! Het zag er echt heel erg mooi uit met al die bloesembomen in- en rondom de stad. Deze foto is gemaakt in Slottsskogen, een enorm park buiten het centrum. Wat een geweldige stad :)


Nou, ik moet maar weer eens aan de slag met m'n thesis, want de deadline is weer véél te dichtbij... Fijne dag en heel veel liefs! 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie foto's weer! Ook daar zie je echt dat het weer lente wordt, ik houd van die bloesembomen! Leuke post weer!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi :) hier wil ik ook wel eens een kijkje nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡