Navigation Menu

het leukste huisje van zweden

Hej hej lieve lezertjes. Over een paar uurtjes ga ik weer terug naar Halmstad. Vanavond is namelijk de Welcome to Sweden Party, dus die kan ik natuurlijk niet missen. Ook heb ik een doel voor vanavond, namelijk: geen alcohol drinken. Het is én hartstikke duur in Zweden, én vanaf nu ga ik echt letten op m'n eten/drinken, én ik mag het daarnaast eigenlijk niet eens hebben, omdat ik nog geen twintig ben. Dus, ik ben heel erg benieuwd of ik het voor elkaar ga krijgen om gewoon steevast "nee" te zeggen!

Esther's geweldige huisje. Op en top Zweeds. Ik kan natuurlijk niet terug naar Halmstad gaan zonder een paar foto's te laten zien van dit geweldige huisje. Ik moet opeens denken aan dat programma "droomhuis op het platteland". Daar zou dit huisje echt heel goed tussen passen, want dat is het gewoon!


Dit is de zijkant van het huis. Super leuk. Hier kun je in de lente, zomer en herfst echt heerlijk genieten van de mooie natuur eromheen. En niet alleen de natuur, maar ook de dieren! Vanochtend hebben we namelijk een vos zo langs het huis zien lopen, hihi. Super lief! En zo zag ik vorig jaar doodleuk vier hertjes voorbij wandelen. In één woord: geweldigOké, het is niet in the middle of nowhere, mochten jullie dit denken. Er wonen nog genoeg andere mensen (voor Zweedse begrippen). Grappig hoe dit soort dingen verschillen t.o.v. in Nederland, haha.Ik geniet. Zoals altijd. Hihi.Wat is het toch prachtig om hier te wonen..


Het is een prachtige dag vandaag! Een beetje jammer dat ik zo vroeg de foto's heb gemaakt, want een uurtje later scheen volop de zon. Nu kon ik natuurlijk altijd nog nieuwe foto's maken, maar het is op zich wel een beetje koud buiten, hihi. Ook heb ik vanochtend/vanmiddag hout gesprokkeld. Nou ja, "gesprokkeld", in principe ligt de hele schuur vol met hout voor in de kachel. En niet voor een week, niet voor een maand, maar voor een heel jaar, haha. Geweldig. Rond vijf uur ga ik weer terug naar Halmstad en vanavond is dus het eerste feestje. Ik ben eens benieuwd, want waarschijnlijk zijn er de afgelopen twee dagen heel veel nieuwe mensen aangekomen, die ik dus nog niet heb gezien! Ik heb er in ieder geval wel heel veel zin in, hihi. Een heel fijn weekend iedereen en ik spreek jullie morgen weer! Puss

14 opmerkingen:

 1. Ha Miesje,
  Zal je missen, wie gaat er nu mijn hout naar binnen dragen???

  Enne..leukste huisje van Zweden...ben het helemaal met je eens

  xxx dikke kus, Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk huisje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh, dat huisje is echt té schattig haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk en schattig huisje! Ahh, je foto's zijn weer prachtig! ♥ Veel plezier vanavond bij het feestje!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat huisje ziet er echt te leuk uit. Heel veel plezier! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt me bekend voor ;-) Hoop dat de party gezellig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh lijkt me super :) ik houd niet heel erg van sneeuw maar op vakantie wel want dan hoef je er niet door heen te fietsen enzo haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk schattige huisje zeg!
  Heel veel plezier op het feest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een gezellig huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh my wat een supercute huisje! Veel plezier in Zweden he!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk huisje! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡