Navigation Menu

hej hej sverige!

Hallo lieve lezertjes! Dit was nog eens wakker worden vanochtend. Zelden heb ik Denemarken in zo 'n mooi jasje gezien. En ja jullie lezen het goed: wakker worden. Dat betekent dus dat ik heb geslapen (!!!) in de trein hihi. Dat is me nog nooit gelukt. 

It's a beautiful day. The sun is shining. I feel good. And no one's gotta stop it now, ohyeah.De zon is een beetje misvormend, maar hé, het is en blijft een trein. Er hing een hele mistlaag over de sneeuwlandschappen heen, wat een extra magisch effect kreeg door de Gryningen, oftewel zonsopkomst. Prachtig.


Station Kopenhagen Centraal. Aankomst: 10:07. Vertrek: 11:32. Jep, toch nog een klein probleempje met het reizen. Maar ach, een trein missen door gewoon niet in te stappen terwijl deze recht voor je neus staat, is nou ook weer niet het einde van de wereld he. Alleen een beetje blond.


Nogmaals station Kopenhagen Centraal. Duizendmaal sorry, maar dit zijn alle fotootjes die ik tot dusver gemaakt heb. Ik heb er eigenlijk nog niet echt de tijd voor gehad, dus morgen beloof ik dat er meer foto's zullen komen. Ook van m'n kamer natuurlijk! En papa had nog een paar foto's van mij en m'n koffers (lees: m'n koffers en ik), dus die zijn ook altijd leuk om te laten zien hihi.


In ieder geval, wat ik eigenlijk wilde zeggen, ben ik veilig en wel om twee uur vanmiddag gearriveerd op het station van het heerlijke Halmstad dat versierd is met een prachtige, witte laag sneeuw.  De reis is heel soepel verlopen. We zaten in een oude trein, in een zespersoons-coupé die verdacht veel op die van Harry Potter leek. Super cool. Ik heb gewoon vijf uur geslapen, aangezien de coupé helemaal voor ons alleen was en ik dus languit op drie stoelen kon liggen! Helaas wil dit niet zeggen dat ik nu niet moe ben, want ik ben echt ex-haus-ted. Ohja, nog zoiets, m'n "Swenglutch". Ja, zo noem ik het voortaan. Het is om gek van te worden. Loop je in de Zweedse winkel, met Zweedse producten en Zweedse namen met een Nederlander en een Poolse. Zweeds, Nederlands en Engels. Wat een combinatie. M'n hersentjes kunnen het nu al niet meer aan haha. Vandaar dat er soms gewoon een Zweeds woord uit vliegt terwijl ik in het Engels praat en in het Nederlands probeer te denken. Ach, eigenlijk is dit juist één van die dingen wat het zo geweldig maakt hihi.
Voor nu zeg ik alvast: godnatt och en trevlig kväll :) Een hele fijne avond en heel veel liefs uit Zweden!!

7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier! Geniet van je tijd daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die landschapsfoto's; prachtig!! En het zal qua talen idd even omschakelen zijn zeg, haha. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Echt supertof dat je Zweeds kan, ik kan het na 5 vakanties nog steeds niet, haha. Ik houd het toch maar gewoon bij Engels daar, haha.
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, erg mooie foto's! Supervet dat je al in Zweden zit! Hier ligt ook sneeuw, hihi. Suuuperveel plezier en lekker genieten daar!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Geniet ervan. (: Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's, ziet er mooi uit. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡