Navigation Menu

summer reading


Er zijn weer nieuwe boekjes bezorgd geworden! Dit keer heb ik het boek van één van m'n favoriete films besteld: Into the Wild. Ik ben er heel benieuwd naar, aangezien de film zo zo mooi  is. En The perks of being a wallflower heb ik ook gezien, dus hopelijk leest dit boek lekker weg! John Green kennen we inmiddels allemaal wel van TFIOS, maar ook het boek Looking for Alaska vond ik helemaal geweldig. Vandaar dat ik besloot om nog twee boeken van hem in m'n winkelmandje erbij te gooien! Hebben jullie nog Engelstalige aanraders? :)7 opmerkingen:

 1. Superleuke boeken! De boeken van John Green lijken me echt geweldig. Ik krijg TFIOS morgen al voor mijn birthday (eigenlijk maandag, maar of het nou een dag eerder of later is maakt mij niet uit haha) en ik ben er zo benieuwd naar! Ahh! Looking for Alaska (Het Grote Misschien in het Nederlands vind ik zo'n gekke vertaling) ga ik maandag ook kopen, hihi. Let It Snow en Paper Towns lijken me ook heel leuk om te lezen! Ik wacht alleen tot ze in het Nederlands (als die er komen) uit komen want Engels is nou niet echt mijn favoriete taal dus heb ook geen aanraders voor je, sjorry haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke boeken heb je besteld! John Green is echt geweldig, ik wil Looking for Alaska ook nog heel graag lezen. The perks of being a wallflower lijkt me ook heel leuk, ik wil die film ook nog een keer zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Into the Wild is ook één van mijn favoriete films, zo mooi! Het boek zal ook wel prachtig zijn denk ik zo, je hebt alleen de mooie beelden er niet bij. Mooie boeken ook verder!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar paper towns!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh het lijken me allemaal erg leuke boeken!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The perks of being a wallflower wil ik ook nog een keertje lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees eigenlijk nooit boeken (oeps). Maar zoals nu weer zie ik zoveel boeken die me leuk lijken! Misschien moet ik toch maar eens een bezoekje brengen aan de bibliotheek haha.. Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡