Navigation Menu

the holiday

Gisteravond ben ik alweer teruggekomen van een heerlijk weekje kamperen in de Ardennen, vlakbij de Franse grens. Echt een prachtige omgeving, met mooie natuur en oude dorpjes. Eén dag zijn we naar het Franse plaatsje Sedan () geweest, een super mooi, maar toch armoedig plaatsje. Heel indrukwekkend, met prachtige gebouwen en een oud fort! Hier konden we helaas niet in, omdat de hond niet mee naar binnen mocht (wat overigens óveral het geval was, zelfs in de botanische tuin...). 


Een ander klein plaatsje dichtbij onze camping was Bouillon. Ook hier lag een groot fort waar we, uiteraard, niet naar binnen mochten met onze hond. Gelukkig was het dorpje zelf ook zeker de moeite waard om even doorheen te wandelen en een heerlijk (echt heerlijk!) hapje te eten. Toast met brie en appel, jum!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's heb je gemaakt! Ik houd enorm van dat soort dorpjes, je hebt daar altijd zulke mooie gebouwen en huisjes! Leuk dat je in de Ardennen bent geweest. Het plaatsje Bouillon ben ik ook vaak geweest, erg leuk om er door te wandelen. Jammer dat je niet overal in mocht met de hond. Je outfit is trouwens erg leuk gecombineerd! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's! Je hond is ook lief! Leuke outfit had je daar trouwens aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! En wat ziet je hondje er schattig uit. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡