Navigation Menu

pink smoothie and happy days

Haiii! Het is een tijdje erg rustig geweest hier, wat voornamelijk gewoon te maken had met het ontbreken van tijd, motivatie en inspiratie om te bloggen. Ondertussen ben ik namelijk afgestudeerd!! Ik had vrijdag m'n afstudeerzitting en heb 'm gewoon gehaald!! Vóór de kerst was ik er nog heilig van overtuigd dat ik niet eens op afstudeerstage kon gaan, en nu zit ik hier, met een mega dikke big smile, afgestudeerd te zijn! Volgende week maandag heb ik m'n állerlaatste herkansing en mits ik die haal, is volgende week vrijdag m'n diploma-uitreiking. Ongelofelijk dat ik gewoon al (bijna) klaar ben met m'n HBO opleiding! :)

Smoothierecept: glas kokosmelk / handjevol aardbeien / handjevol frambozen

8 opmerkingen:

 1. Ohhh je smoothie ziet er zo heerlijk uit! Nu heb ik er ook zin in, haha. Misschien een receptje? Fijn dat je weer blogt! Keek nog elke dag op je mooie blog, hihi. Super dat je bent afgestudeerd! Met de herkansing komt het vast goed. Je haalt het gewoon! Je foto's zijn weer mooi as always!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super fijn dat je gewoon bijna klaar bent, die ene toets komt ook wel goed :) Je smoothie ziet er zo lekker uit trouwens, ik krijg trek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super meid! Bijna klaar, woehoe. Heb je zeker verdiend, en ik zie dat je een iPhone hebt op je foto's. Super leuk, dat is de 5 toch? Ik hoop dat die je beter bevalt als je oude maar dat denk ik wel hihi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er lekker uit zeg, nog even bikkelen succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke goed :3 En die smoothie ziet er superlekker uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah gefeliciteerd! Super dat je het hebt gehaald.Succes alvast met je herkansing! En wat een prachtige foto zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡