Navigation Menu

monschau

Maandag zijn we gezellig naar Monschau geweest voor m'n verjaardag! Ik houd echt van dat plaatsje, zó mooi! Volgens mij was ik er tot nu toe alleen nog maar rond de kerstdagen geweest, dus dit was wel heel anders (hoewel er nog steeds overal kerstspullen te vinden waren..). En ik heb van mama een 50mm lens gekregen voor m'n verjaardag!! Dus die heb ik gelijk meegenomen, waardoor ik 'm meteen heb kunnen testen! Echt zó een fijne lens :)

11 opmerkingen:

  1. Wauwww, je foto's zijn zo mooi! Vooral de laatste vind ik echt pretty. Tof dat je een nieuwe lens hebt gekregen, heel benieuwd naar de komende foto's! Monschau lijkt me een leuk plaatsje! Zo te zien had je een fijn dagje en dat ijsje ziet er lekker uit, hihi! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er super uit nog gefeliciteerd meid liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's. En wat gaaf dat je een 50mm lens hebt gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw hele mooie foto's met je nieuwe lens! Het ziet er zooo leuk uit daar ,echt zo'n vakantie plekje. Hele mooie foto's. Me likey :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, supermooie foto's! heel lief dat je de 50 mm lens heb gekregen, die is zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zulke mooie foto's heb je geschoten, ik ben jaloers op je 50 mm lens! Hoeveel diafragma heeft die van jou? Ik ga ook een 50mm vragen voor mn bday in augustus, eindelijk weer een stapje naar een nieuwe lens voor mooie bokeh en close up foto's. Vind t effect zo mooi! Die tweede foto van jou is echt heel leuk, gotta love ice cream! (heb ik nu ook veel zin in btw, nom!) Wat ziet dit stadje er leuk uit zeg, heel gezellig en knus. Ik hou ook wel van die leuke plekjes bezoeken, lekker foto's schieten en van het zonnetje genieten (als die er is, maar die had je gelukkig) En ik heb je al geappt, maar oh god, nog gefeliciteerd met je verjaardag! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat ziet het er daar mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachitge foto's zeg! Super gave blog heb je!

    Enter My Giveaway

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat is het daar mooi! Ik ben echt onder de indruk van de foto's, ziet er zo gezellig en rustgevend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha, ik herkende het direct! Ik ben er 2x geweest met sneeuw, leuk om zo ook eens te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡