Navigation Menu

throwback: svensk sommar

Het is inmiddels alweer mei, niet dat dit echt aan het weer te merken is, maar dat betekent wel dat de zomer weer dichtbij is! Toen ik vanmiddag  even door m'n oudere foto's aan het kijken, kwam ik een map tegen met foto's die ik met m'n telefoon gemaakt heb toen ik in Zweden was. Ah, wat een onwijs heerlijke zomer hebben we daar vorig jaar gehad! In mei hebben we al met meer dan dertig graden op het strand gelegen en in juni ben ik in de leukste plaatsjes geweest en heb ik heerlijk gezwommen in meertjes, perfectie ten top.

(En misschien, heel misschien, ga ik deze zomer weer terug!)

7 opmerkingen:

 1. Ahh nu verlang ik ook terug naar de zomervakantie! Wat een heerlijke foto's heb je daar gemaakt zeg, ik hoop voor je dat je deze zomer terug naar Zweden kan, het ziet er zo mooi uit daar! Hopelijk kan ik volgend jaar een keertje op vakantie, eerst maar eens een baan vinden, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel tof uit ;o Echt een land die bij mij wel op mijn ''to go'' lijstje staat ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er zo heerlijk uit, Zweden lijkt me echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien Michelle, ik vind het super gaaf dat je in Zweden bent geweest en de taal kan spreken. De foto's zien er echt mooi uit, krijg er echt een vakantiegevoel van! Zweden lijkt me echt een prachtig land om te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een mooie foto's! heerlijk die zon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zoooo heerlijk, ik mis het echt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, ziet er heerlijk uit daar!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡