Navigation Menu

organic foods

Misschien een beetje een raar onderwerp, maar sinds ik weer in Tilburg woon, shop ik regelmatig bij Ekoplaza (zoals de naam al zegt: een ecologische supermarkt). Sinds ik vegetarisch ben, let ik steeds beter op wat ik eet. Soms schrik ervan wat voor smerige stoffen er zitten in eten en wat het allemaal teweeg brengt voor het milieu.. Als ik kan (financieel) help ik dan ook graag een handje mee door ecologisch te kopen. Daarbij smaken de producten meestal een stuk lekkerder en geeft het (bij mij tenminste) een goed, voldaan gevoel :)


Vandaag kocht ik o.a. deze drie rawbite repen, die ik al regelmatig op tumblr, blogs en instagram voorbij heb zien komen; een organische, gezonde snack. Super fijn in combinatie met sporten! Ook hebben ze veel heerlijke, gezonde theesoorten, zoals hier de "rise and shine" die een energieboost zou geven bij het opstaan. En waar ik het meest benieuw naar ben is amandelpasta. Een variant op pindakaas die super gezond en super lekker moet zijn! Can't wait to try it out! 

Kennen jullie Ekoplaza? En wat vinden jullie van ecologisch kopen? Het is inderdaad een stuk duurder dan de gewone supermarkten, maar de hoeveelheid gezonde producten is gigantisch en je hoeft je in ieder geval niet druk te maken om foute ingrediënten en stoffen, wat ik dus heel snel doe ;)

8 opmerkingen:

 1. wat heb je toch ook een mooie blog he! super gave layout en foto's! love it!
  goede post! liefs www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Ekoplaza nog niet volgens mij hebben wij er geen in de buurt ik ga eens Google.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik shop ook wel eens bij de natuurwinkel hier. Inderdaad een stuk duurder, maar wel fijn dat er geen overbodige rotzooi in zit. Al moet ik zeggen dat ik wel een stuk beter mijn best mag doen, want ik shop nog veel te veel zooi bij de appie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je dit deelt. Ik koop heel soms wat bij de natuurwinkel maat het is helaas zo duur... zag laatst ook chia zaden bij de Action.. weet niet of dat wat is?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me echt heerlijk om ecologische producten te proberen. Ik zou ook weleens geen vlees willen eten, maar kan het moeilijk af staan, haha. Ik ben wel 1 keer in een biologisch winkeltje geweest en daar hadden ze ook super lekkere producten, maar helaas een beetje duur! De foto vind ik trouwens heel mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben vorige week toevallig in die winkel geweest en was zelf ook al vrij lang opzoek naar variaties op pindakaas etc... maar mijn god wat een prijzen! vind 7 euro voor z'n pot toch vrij veel, verder ben ik fan van die repen x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf ben ik ook heel erg bezig met gezond eten! Bij mij in de buurt zit ook een Ekoplaza, maar ik ga vaker naar de G&W Gezondheidswinkel want deze is bijna altijd veel goedkoper! (Koop er altijd mijn amandelmeel)Dus ik weet niet of die bij jou ook in de buurt zit, anders geef ik je de tip om ook zeker daar eens langs te gaan ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡