Navigation Menu

looking for alaska


De afgelopen week heb ik voor het eerst in máánden weer last gehad van m'n knieblessure, maar sinds gisteren voel ik er niets meer van, mede doordat ik deze week rust genomen heb. Vandaag kan ik het dus ook niet laten om weer een lekkere workout te doen! Smoothie erbij, Rawbite en knallen maar! & daarnaast heb ik "The Fault In Our Stars" al sinds maandag uit, dus voor degenen die nieuwsgierig waren naar het boek: wauw. Echt een héle dikke aanrader! Het leest vrij gemakkelijk en ik kon gewoon niet stoppen met lezen en ik wil hem eigenlijk alweer opnieuw lezen haha. Meteen daarna bestelde ik dus ook één van de andere boeken van John Green: Looking For Alaska. Ik ben er gisteren in begonnen en opnieuw is het moeilijk om er van af te blijven! 

5 opmerkingen:

 1. The Fault In Our Stars wil ik zo graag lezen! en doe maar rustig aan voordat je weer last hebt met je knieblessure!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. TFIOS en LFA heb ik allebei en ze zijn inderdaad erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow wat rottig van je knieblessure, gelukkig gaat het nu al wat beter. John Green is zo'n geweldige schrijver. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de verfilming van 'The Fault In Our Stars'. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie foto, jouw foto's zijn altijd zo mooi! De smootie ziet er heel erg lekker uit, nomnomnom. Wat stom van je knie, gelukkig is het al weer wat beter! Ik heb The Fault In Our Stars ook gelezen, zo'n mooi boek! John Green is echt een hele goede schrijver, ik wil wel nog meer lezen van hem. En in juni komt de film, daar ben ik ook heel erg benieuwd naar, ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al iets van een maand Looking for Alaska op mijn boekenplank staan maar het komt er steeds maar niet van. Helaas, want ik heb al heel veel goeds gehoord over dit boek.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡