Navigation Menu

sweet dreams


Al een tijdje was ik opzoek naar deze muurtekst en toen ik vanochtend door de Action liep, zat ie er opeens tussen wiiihii. Ik heb gelijk ook even een nachtkastje en wekker gekocht bij Blokker (voor €8,88 samen!!) en zodoende heb ik ook eindelijk m'n kamer weer eens goed opgeruimd haha! En bij deze dus de (volgens mij?) allereerste foto's van m'n kamertje! :)

20 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er mooi uit! heb ook nog van die teksten maar nog nooit opgeplakt.. misschien toch maar es gaan doen :P!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super schattig en leuk!
    liefs, Brittany

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi! Hebben ze toevallig nog meer muurstickers bij de Action? (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep ze hadden zo'n 10 verschillende! Weet alleen zo niet uit m'n hoofd welke er nog meer waren haha ^^

      Verwijderen
  4. ziet er heel gezellig uit, en wat een mooie muursticker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooh, Mies, wat doe je me aan met die muurteksten, hahaha! Ik vind dat zo geweldig! Maar ik heb nu al 3 verschillende muurteksten op mijn muur zitten en ik denk dat "sweet dreams" nog best too much zou zijn al zou ie wel perfect bij mijn bed kunnen passen aan het begin (als je snapt wat ik bedoel hahaha). Maar ik denk toch dat ik deze leuke voorbij laat gaan hoe moeilijk het ook is, haha! Superleuk je kamerdetails, dat tafeltje/nachtkastje ziet er echt tof uit en het nachtlampje lijkt er op alsof ik die ook heb haha! En die wekker is amazing! Tikt hij hard? Ik had namelijk ook een wekker gekregen van de Blokker en vond hem behoorlijk hard tikken dat ik hem toen maar heb omgeruild :( Hihi denk dat dit wel een lange comment is dus ik stop maar met typen :$ Superleuk artikel!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind muurteksten heel erg mooi, maar het past niet in mijn kamer nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk! Ik zou ook wel een muurtekst boven ons bed willen, maar er zit precies een raam in de weg daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dat er gezellig en knus uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw Michelle, echt een mooie muursticker. Ik heb zelf ook eens gekeken naar muurstickers bij de action maar ze hadden niet echt leuke. Ik hoop dat ik er volgende keer ook een scoor, want ik wil er echt nog heel graag een hebben. Ik vind ze zo leuk hihi, ik ben nu best benieuwd hoe jouw hele kamer eruit ziet haha. Ik probeer het ook altijd netjes te houden, dan is het veel mooier hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een supermooie foto's (ik moet echt iets originelers verzinnen dan dit in elke comment zeggen maar het is le truth) en ik heb ze inderdaad ook al een keer zien liggen bij de Action! Ik denk eerlijk gezegd dat mijn ouders er niet heel blij mee zullen zijn als ik er eentje op mijn muur/witte behang plak, maar ik heb misschien nog wel een ander plekje waar ik mijn ouders mee over kan halen. Ziet er zo mooi uit! En wat een fijne prijsjes heb je items gescoord zeg, Mies on a budget!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk! zoiets wilde ik ook wel, maar mijn vriend helaas niet haha. nu staat er een smalle, maar lange boekenplank.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk die tekst boven het bed!:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡