Navigation Menu

merry christmas

My christmas outfit! Met natuurlijk m'n nieuwe fluffy vestje en goude nagellak, m'n goude ketting, little black dress en little black pumps. Lekker simpel dit jaar, want het perfecte kerstjurkje heb ik helaas niet kunnen vinden. Hoe ziet jullie outfit eruit? Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst! Geniet er lekker van 9 opmerkingen:

 1. Nice! Ik ga ook voor een L B D dit jaar..:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met kerst heb ik geen bijzondere outfit. Mijn nieuwe (en eerste) little black dress bewaar ik voor een nieuwjaarsfeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne kerst dagen! mooi met die furr!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Die fluffy cardigan ziet er zo lekker warm uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit en een hele fijne kerst toegewenst! Ik heb een zwart jurkje met leren peplum, whaaa. Hij kruipt alleen steeds omhoog, supervervelend. Gelukkig hoef ik alleen maar te zitten en gezellig te doen en lekkere dingen te eten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je outfit klinkt leuk!
  Jij ook een fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit! Het vestje blijf ik heel leuk vinden en je nagellakje ziet er prachtig uit! Mijn outfit was een velvet legging, een foute kersttrui van de New Look met rendieren erop en beetje fluffy achtig en ik had er lekker mijn pantoffels eronder, haha. Jij ook een hele fijne kerst en er lekker van genieten! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡