Navigation Menu

questions and answers

Waarom ben je begonnen met je blog?
Een paar jaar geleden toen ik net begonnen was met Zweeds leren, “las” ik ook veel Zweedse blogs. Dit ben ik eigenlijk altijd meer gaan doen en op een gegeven moment was ik zó enthousiast geworden dat ik er zelf ook eentje wilde beginnen. En aangezien het heel makkelijk was om er een aan te maken, wilde ik het wel eens proberen :)

Noem een weetje over jezelf?
Iets dat jullie misschien nog niet weten: ik ben het enige meisje in mijn klas. Dit vond ik in het begin natuurlijk helemáál niet erg, maar nu (na twee jaar!) piep ik wel anders…

Waar mag je jou 's nachts voor wakker maken?
Sneeuw!!! Of een heerlijke smoothie, daar kom ik ook absoluut m’n bed voor uit! En leuke reisjes ook, maar dat geldt denk ik wel voor iedereen hihi.

Wat is jouw doel in je leven?
Wat ik momenteel als doel zie is: afstuderen en ervoor zorgen dat ik een master kan volgen in Zweden. Het doel in mijn leven is echter om die ene plek te vinden waar ik het gelukkigst kan zijn. Waar dat precies is dat weet ik nog niet, maar daar hoop ik ooit  achter te komen :)


Ik zou wel willen weten hoe je al je foto's zo'n supermooi effect geeft, zodat ze net analoog lijken!
Ahh dankjewel voor het compliment! Heel fijn om te horen! Wat ik er precies mee doe is voor mij ook altijd een raadsel haha. Ik frutsel altijd maar wat met verschillende programma’s. Ik bewerk m’n foto’s standaard in Picasa, maar voor verdere effecten gebruik ik (momenteel) Fotor en/of Ribbet. Een combinatie van bepaalde effecten (met beperkte sterkte, dus niet op 100% want dan verslechtert de kwaliteit!) geeft vaak het mooiste resultaat :)

Wat is jouw favoriete serie?
Ik kijk heel veel series! Sinds kort ben ik “Under The Dome” aan het kijken, wat nu op tv wordt uitgezonden. Echter vond ik het meteen zo spannend, dat ik inmiddels via internet alvast de volgende afleveringen ben gaan kijken haha! Ook 90210, Pretty Little Liars en ja ik heb toch wel een favoriet, namelijk: The Vampire Diaries kijk ik momenteel. En daarnaast vind ik Lost, New Girl, Gossip Girl en The Carrie Diaries erg leuk! Was dat alles? Ik denk het wel haha!

Wie is je favoriete youtuber?
Misschien een niet al te interessant antwoord voor jullie, maar m’n absolute favoriet is Clara Henry van “claraslife”. Zij is Zweeds (met Britse achtergrond) en vlogt ook in het Zweeds. Ze is echt súper grappig en geniaal, maar als je geen Zweeds kan verstaan dan heb je er dus eigenlijk helemaal niks aan haha! Verder volg ik helaas ook niemand op Youtube...

Welke blogs lees je graag?
Ik heb een aantal blogs die ik al heel lang lees en nog steeds met veel plezier dagelijks even bezoek. M'n drie absolute favorieten kunnen jullie vinden door op de foto's hieronder te klikken!

   

Waar komt je inspiratie vandaan?! 
Ik haal veel inspiratie van mijn favoriete blogs, tumblr, lookbook en mezelf haha!

Welke blogger is een groot voorbeeld voor jou?

Isabella en Jonna! Beiden maken ze prachtige foto’s en omdat zij zo verschillend zijn, kan ik geen keuze maken!

Wat is voor jou de reden om een andere blog te gaan volgen?

Ik vind foto’s van goede kwaliteit erg belangrijk. Een blog zonder (mooie) foto’s zal ik dan ook niet snel volgen. Ook vind ik dat een blog enigszins persoonlijk “moet” zijn en dat er enige regelmaat moet zijn in het bloggen :)

Wat is je favoriete kledingstuk?

Mutsen!!


Wat voor kledingstuk wil je deze winter echt gaan kopen?

Ik heb besloten om dit jaar een échte goede (en dus ook prijzige..) winterjas te kopen. Een beetje voorbereiden op volgend jaar!

Wat is jouw favoriete make-up product?

Ik gebruik eigenlijk niet veel make-up-producten. Nooit gedaan. Foundation, mascara en wenkbrauwpotlood zijn de enige dingen die ik vast gebruik. Waar ik echter absoluut geen minuut zonder kan is nagellak! Als m’n nagels niet gelakt zijn, dan voel ik me gewoon naakt.

Wat vind jij de leukste herfst/winter trend die er aan komt?

Eerlijk gezegd weet ik niet precies wat de trends zijn haha! Ik vind het wel enorm fijn dat er nu overal oversized truien te krijgen zijn hihi, daar houd ik echt van! 


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om eens iets meer over mezelf te vertellen en mocht je nog een vraag hebben; stel 'm gerust!! (Het kan zijn dat er een enkele vraag niet tussen zit, omdat dit te persoonlijk is of omdat ik er geen antwoord op wist haha!) 

12 opmerkingen:

  1. Wat leuk om je antwoorden te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat studeer je eigenlijk? :) en verder: hoe combineer jij een muts met een sjaal? Ik vind het er vaak echt niet zo elegant uitzien, maar ik kan echt niet zonder sjaal en ik hou ook van mutsen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke antwoorden! :) Ik ga de blogs ns checken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk om te lezen! Ik hoor inderdaad veel goede berichten over Under The Dome, misschien moet ik het toch maar eens gaan kijken. Ook ben ik verslaafd aan PLL (bijnaaaa 22 oktober).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk om te lezen! De blog van Tinkerbella is trouwens supermooi, ik sla die gelijk op als favoriet!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk die antwoorden. En wat super cool dat je Zweeds hebt geleerd. Respect!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke vragen en antwoorden! Ik heb begin deze week de laatste aflevering van Under the dome gezien. Kan niet wachten tot het tweede seizoen uit komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk om te lezen! Welke studie doe je eigenlijk als ik vragen mag :D

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡