Navigation Menu

m u m i n

Woensdag, toen we weer terug zouden komen naar Nederland, besloten we even een tussenstop te maken in Luik, bij de Primark! Ik was er nog nooit geweest en het werd dan nu ook wel eens tijd haha. En alsof het niet beter kon worden, liep ik ook nog tegen een Moomin-pyjama aan!! Ik wist niet eens dat ze in niet-Scandinavische landen Moomin spullen verkochten haha.
Dit is m'n huidige "verzameling" haha. Naast m'n nieuwe pyjama, had ik al een super schattig onderbroekje dat ik bij Topshop in Göteborg gevonden heb en m'n eerste Moomin-dvd die ik in Höör op de rommelmarkt kocht voor een paar kronen hihi.
En hier heb ik 'm dus aan! Een beetje warm voor nu, maar ik ga 'm als het iets kouder wordt echt heel veel dragen! En natuurlijk heb ik ook nog een hoop andere dingetjes gekocht, maar die laat ik zien in een andere post! Overigens hebben we het ook erg leuk gehad op de camping! Het was heerlijk weer, dus we hebben de meeste tijd doorgebracht aan het zwembad(je) en 's avonds hebben we lekker gegeten en gezeten bij een restaurantje aan een meer. Heerlijk. Fijn weekend! :)

15 opmerkingen:

  1. G.E.W.E.L.D.I.G! Geniaal, echt super! Dankjewel voor je reactie op mijn blog, ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahw, die pyjama is zo schattig! Lekker girly ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah geweldig! Ik keek dat vroeger zó vaak, haha :) Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die pyjama is echt te cuuute! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave pyama! :D
    Ik kijk er stiekem nog wel eens naar hihi! T wordt nog steeds volop uitgezonden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahhh wat leuk! Finland-flashback! <3
    De Moomins, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡