Navigation Menu

dreams

Hallo lieve lezertjes. Ik kom maar weer eens een keertje wat breuzelen! Een klein beetje maar, want ik heb eigenlijk niet zo heel veel te zeggen haha. Deze prachtige quote kwam ik gisteren tegen en wilde ik graag met jullie delen:


So true. Voor degenen die m'n blog al een tijdje volgen, jullie weten wel dat ik een meisje met grote dromen ben. Het enige probleem is dat mijn dromen heel snel kunnen veranderen. Niet drastisch, maar ondanks dat ik een grote dromer ben, weet ik ook heel slecht wat ik wil. Ik kan over tien jaar gewoon lekker in Nederland wonen, maar voor hetzelfde geld zit ik ergens in Nieuw-Zeeland. Ja, ik weet het gewoon écht niet! En dat haat ik. Daarom vind ik deze zin ook zo mooi. Als je iets heel graag wilt, moet je er gewoon altijd in blijven geloven en er voor blijven gaan!


Oké, genoeg sentimenteel gedoe voor vandaag. Ik slaap de laatste tijd erg slecht, dus het stijgt allemaal een beetje naar m'n hoofd haha. Maar dat komt wel weer goed. De sneeuw is hier weer bijna helemaal weg (zoals jullie op de foto hierboven kunnen zien) en ik vraag me af of we nog nieuwe sneeuw gaan krijgen... Ik hoop het stiekem toch wel! Maar aan de andere kant mag het ook heel snel lente worden, hihi. Gisteravond zouden we eigenlijk zijn wezen zwemmen, maar aangezien het al zo laat was, zijn we toch maar niet gegaan. Je kunt namelijk voor 45 kronen (ongeveer vijf euro) 3,5 uur lang zwemmen, in de sauna en in het bubbelbad. Super chill! Daar heb ik écht behoefte aan, dus dat gaat hopelijk ook een wekelijkse activiteit worden, hihi :)

Verder is m'n week niet heel spannend. Heel soms eens een keertje naar de universiteit, een beetje sporten en een beetje feesten en dat is het dan wel... Niks te klagen! Ik ben de motivatie om foto's te maken helaas een beetje kwijt, maar ik hoop dat ik deze weer snel terug vind! Heel veel liefs vanuit Sverige 


5 opmerkingen:

 1. Dat is in ieder geval een stuk goedkoper dan zwemmen in een Nederlands zwembad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ieder zwembad in Zweden zit een gratis sauna. Eentje voor de vrouwen en eentje voor de mannen. Heerlijk om daar na de douche nog even in te zitten en je droog te zweten.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is goedkoop zwemmen. En van mij mag de lente nu onderhand wel gaan beginnen. Vandaag zag ik weer kleine sneeuwvlokken. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie foto! En aahh, ik krijg nu ook zin om te gaan zwemmen, hihi! En inderdaad, ik wil ook de lente! Ik ben die kou hier wel een beetje zat, maar als ik in Zweden zat, zou ik sneeuw ook niet erg vinden daar rijden ze tenminste door met de trein, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah jaloers ik wil graag eens naar zweden!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♡